Zin in een bierproeverij in Zwolle?

Zoek je nog een activiteit voor de personeelsvereniging of wil je met een groep vrienden eens een keer iets anders doen? Wij kunnen voor groepen van 8 tot ongeveer 25 personen een bierproeverijĀ organiseren in Zwolle of nabije omgeving.

We laten je kennis maken met een aantal verschillende soorten speciaalbier, vertellen iets over het brouwproces, bierstijlen, herkomst en natuurlijk hoe je bier moet proeven. Meestal proeven we 5 verschillende bieren (halve flesjes p.p.) met verschillende smaken om te laten zien hoe divers de wereld van bier is. Desgewenst kunnen we ook simpele hapjes verzorgen.

 

 

De kosten van een bierproeverij zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de locatie en wat je precies wilt. Wij zijn geen commerciƫle organisatie en vragen naast de kosten voor het bier en de locatie alleen een kleine bijdrage voor onze vereniging.

We zijn voor de organisatie van een bierproeverij afhankelijk van onze vrijwilligers. Dit betekent dat de gewenste datum en tijd altijd in overleg is.

 


 

Zelf bier proeven met vrienden of collega's

Aanvraag proeverij

Vraag aan